بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: محمد نوشاد


موارد یافت شده: 12

1 - بهینه یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ (چکیده)
2 - کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی میزان چروکیدگی در طی فرایند خشک کردن به (چکیده)
3 - کاربرد سیستم استنتاج تطبیقی فای-عصبی (ANFIS) در پیش بینی میزان از دست دادن آب اسلایس های به در طی فرایند آبگیری اسمزی با استفاده از فراصوت (چکیده)
4 - پیش بینی محتوای رطوبتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی در فرایند آبگیری مجدد اسلایس های به خشک شده با استفاده از پیش تیمار فراصوت- اسمز (چکیده)
5 - Multi-Objective Optimization of Osmotic– Ultrasonic Pretreatments and Hot-Air Drying of Quince Using Response Surface Methodology (چکیده)
6 - Prediction of moisture content in pre-osmosed and ultrasounded dried banana using genetic algorithm and neural network (چکیده)
7 - بررسی تاثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ (چکیده)
8 - Desorption Isotherms and Thermodynamic Properties of Fresh and Osmotic–Ultrasonic Dehydrated Quinces (چکیده)
9 - Effect of osmosis and ultrasound pretreatment on the moisture adsorption isotherms of quince (چکیده)
10 - Kinetic modeling of rehydration in air-dried quinces pretreated with osmotic dehydration and ultrasonic (چکیده)
11 - استفاده از پردازش تصویر در بررسی تغییرات رنگی موز طی خشک کردن هوای داغ با پیش تیمار اسمز- التراسوند (چکیده)
12 - multi-objective optimization of air-dried banana quality pretreated with osmotic dehydration and ultrasonication using RSM (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر